Eindrapport

In het eindrapport bundelen we onze afzonderlijke inzichten voor de sectoren zorg, logistiek en energietransitie. Je vindt er de gelopen trajecten en opbrengsten terug.  

Onze trajecten voor zorg en logistiek zijn gestart vanuit een onderzoek door de Leermeesters. De ‘diagnose’ die ze maakten, vormde het startpunt voor de trajecten.

We delen ook de uitgebreide behoefteanalyse voor energietransitie, uitgevoerd door Mpiris, met als centrale vraag ‘Welke competentie- en opleidingsbehoeften vraagt de energietransitie?’.

Tools

We ontwikkelden ook enkele tools die we graag open ter beschikking stellen:  

Het reflectieweb is een ondersteunende tool om op een gestructureerde en doelgerichte manier in gesprek te gaan. Je kan vanuit de driehoek leerling – leerkracht – mentor, focussen op een bepaalde (sub)competentie in de hybride leeromgeving.

De student journey biedt een voorbeeld en template om praktisch aan de slag te gaan met het ontwerpmodel ‘hybride leeromgevingen’ (Zitter & Hoeve, 2011). Je ziet hoe je over de verschillende vlakken van het model kan bewegen en krijgt zo het ontwerp van je HLO scherper.